foto de grup

foto de grup
Som la classe de 1º E

dilluns, 19 de març del 2012

PAPA VA PER A TU

El dia 19 de Març és el dia del pare on tots els fills i filles feliciten als seus pares  pero sobretot estan amb la  familia i amb el pare.
La idea de celebrar el Dia del Pare apareix en 1910.Pensada per Smart Dood per a resaltar el paper dels pares en la societat de casa perque Willam Dood (el pare de Smart Dood) quant la seu dona va morir és va quedar sol i sense ajuda, i va tindre que educar i cuidar al seus fills.
Smart Dood va veure en son pare un home valeros i carinyos per a traure a la seua familia avant. I des de eixe dia no va parar intentant aconsegir que se celebrara el Dia del Pare.No ho va aconsegir pero 38añs despres en el  1948
, Manuela (mestra d'una escola) va decidir celebrar per primera vegada en la seva escola una jornada festiva amb la qual afalagar els pares dels seus alumnes. La idea va sorgir a petició expressa d'alguns pares que estaven "gelosos" de la celebració del Dia de la Mare i li van transmetre el seu desig de tenir un dia en què, fossin ells els homenatjats. Aquella primera jornada en honor dels pares, incloïa: missa, lliurament d'obsequis elaborats manualment per les nenes i un festival infantil amb poesies, balls i teatre. Les seves profundes conviccions religioses la van portar a pensar en la idoneïtat de triar la data de l'onomàstica de Sant Josep, considerant model de pares i cap de la família cristiana, humil i treballadora.

Mon pare amb el meu regal

La meua familia






FELIÇITATS A TOTS ELS PARES DEL MON!!!!!!!!!!

1 comentari: